Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Sinterklaas vieren met je nieuwe liefde!
Sinterklaas liefde

Sinterklaas vieren met je nieuwe liefde!

Welke online datingsite?
12 februari 2021

Veel Nederlandse families hebben de traditie om op Sinterklaas – of beter gezegd om op Pakjesavond – gezellig bij elkaar te komen om een overload aan pepernoten te eten. Ook is het veelal de traditie om het Sinterklaasspel te spelen. Tijdens dit spel draait alles om de leukste cadeautjes voor jezelf te bemachtigen. Aan de hand van opdrachten krijg je cadeautjes of moet je er afgeven, of erger, moet je jouw grote stapel wisselen met iemand die maar een kleine stapel heeft. Hoe dan ook, is het altijd wat aftasten of je je nieuwe liefde meeneemt naar deze familieavond. Enerzijds is het het ideale moment om je nieuwe liefde voor te stellen aan je familie, maar anderzijds gooi je je nieuwe liefde meteen voor de leeuwen. Hoe vier je Sinterklaas dus met je nieuwe liefde?

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Gezellig met z’n tweetjes vieren

Sinterklaas is natuurlijk geen romantische dag, maar draait vooral rond kinderen en het genot van cadeautjes ontvangen. Daarom houdt iedereen stiekem nog van deze dag en dan vooral van 5 december, de dag voor Sinterklaas. Dan is het namelijk pakjesavond, een avond die traditioneel in veel Nederlandse families gevierd wordt. Door de jaren heen komen daar natuurlijk ook vriendjes en vriendinnetjes bij van de zonen en dochters. Daarom is het altijd wat afwachten wanneer het het juiste moment is om je nieuwe liefde mee te brengen op deze avond. Doe je dit al na enkele maanden verkering of ga je meteen voor de korte pijn? Alles hangt af van hoe je jezelf voelt in het samenzijn van je nieuwe liefde.

sinterklaas cadeau's

Ben je zeker van je stuk, dan hoef je niet te wachten om dat geluk te delen met je familie. Heb je zelf nog twijfels, gooi je nieuwe liefde dan nog niet voor de leeuwen, want je familie zal meteen je twijfels opmerken. Kies in dat geval om het gezellig met z’n tweetjes te vieren. Geef elkaar bijvoorbeeld een leuk cadeautje of verras elkaar met lekkere pepernoten.

Meet the inlaws

Als je zeker bent van je stuk mag je nieuwe liefde natuurlijk Sinterklaas vieren met je familie. Bereid je nieuwe liefde wel voor op de gewoontes van je familie, maar wees daarin niet te streng. Geef je nieuwe liefde ook voldoende ruimte om zichzelf te zijn bij jouw familieleden. Ga op voorhand ook eens praten met je familie, zodat die ook al wat meer weten over die nieuwe persoon. Op die manier zijn beide partijen voldoende geïnformeerd en zijn de eerste schaamtes al weggewerkt. Laat je nieuwe liefde ook niet alleen bij je familie, blijf bij hem of haar gedurende de avond zodat die persoon zich steeds op zijn of haar gemak voelt.

sinterklaasavond

Laat het aan je voorbijgaan

Natuurlijk is het niet verplicht om Sinterklaas te vieren met je nieuwe liefde. Je kunt het ook allemaal aan je voorbij laten gaan. Uiteindelijk heb je geen kinderen samen en Sinterklaas is nu eenmaal een kinderfeest. Je kunt dus zonder enige schaamte beslissen om geen Sinterklaas te vieren met je nieuwe liefde. Maar bedenk je wel dat de kerstman ook al bijna weer om de hoek staat! En wat dacht je van Oud en Nieuw? Misschien is het bij hem of haar ook niet de gewoonte om deze dag speciaal te vieren. Ook kunnen jullie beslissen om elk naar je eigen familie te gaan om Sinterklaas te vieren. Of start een nieuwe traditie en vier het gezellig onder vrienden. Zo hebben jullie meteen al een leuke traditie samen. En dat bevordert natuurlijk de relatie!

sinterklaas chocola

Verras je geliefde

Natuurlijk is Sinterklaas de uitgelezen kans om je geliefde op een originele manier te verrassen. Neem een schoen van je partner en vul die met pepernoten, chocolade en mandarijntjes. De ochtend erop staat je geliefde op met een heel fijne verrassing. Zo is de toon meteen gezet voor een relatie vol leuke verrassingen en originele wendingen. Wat zeggen we dan? Dank je wel Sinterklaasje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items