Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Seks op vakantie – Is het slecht of goed?
seks op vakantie

Seks op vakantie - Is het slecht of goed?

Welke online datingsite?
17 februari 2021

Als je als vrijgezel weleens op vakantie bent geweest dan is het jou vast ook weleens gebeurd, we hebben het over seks op vakantie. Het is net alsof het op vakantie allemaal net wat makkelijker is om een leuke man of vrouw aan de haak te slaan. Het gaat dan ook allemaal wat sneller en er zijn dan ook genoeg Nederlanders die direct al na de eerste ontmoeting seks hebben. Maar is dit nu slecht en kan dit ook een serieuze relatie gaan worden?

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

De volgende ochtend

Waarschijnlijk zal seks op vakantie niet slecht zijn. Als jullie er beide achter stonden dan zal het ook voor de ander geen probleem zijn. Toch zijn er voldoende mensen die na een avondje flink drinken het bed induiken met iemand en de volgende ochtend behoorlijk schrikken. Toch is dit dan ook je eigen verantwoordelijkheid en het is dan ook niet netjes om deze persoon af te kraken. Ga met respect met elkaar om en leer ervan voor de volgende keer.

ochtend

Vakantieliefdes

Vakantieliefdes komen niet alleen onder jongeren voor. Er zijn ook genoeg dertigers of veertigers die op vakantie een leuke vrijgezel tegenkomen en daar een leuke tijd mee hebben. Op vakantie worden we sneller verliefd. Hier is ook helemaal niets mis mee. Toch is het wel altijd belangrijk om eerlijk naar elkaar toe te zijn. Misschien vind je het wel leuk voor de vakantie maar vind je dat de afstand in Nederland te ver is om een relatie in stand te kunnen houden. Het is verstandig om dit dan maar meteen aan te geven. Je loopt dan het risico om de andere persoon kwijt te raken maar je houdt deze persoon dan tenminste niet aan het lijntje. Vakantieliefdes houden niet vaak stand maar toch zijn er ook wel een aantal succesverhalen en als je er beide echt voor gaat dan kun je het laten werken.

De sfeer op vakantie is beter

Op vakantie is de sfeer altijd beter en is het gezellig. Mensen zijn vaak in een goede bui en vinden het fijn om lekker te luieren of leuke dingen te doen. Je hebt niet te maken met de alledaagse beslommeringen en je zit dan ook lekkerder in je vel. Dit zorgt er dan ook voor dat je al snel openstaat voor een leuk gesprek. Dit kan dan zomaar meer gaan worden. Denk er altijd wel aan dat het buiten de vakantie om wel anders zal zijn. Je hebt dan je werk of je studie en je sociale leven er ook nog bij. Het komt dan ook nog weleens voor dat mensen behoorlijk teleurgesteld zijn als ze na de vakantie erachter komen dat de persoon toch behoorlijk wat drukker was dan op vakantie. Het komt vaak voor dat je niets meer van je vakantieliefde hoort en daarbij stopt dan ook de romance.

vakantie

Doe het veilig

Toch is seks op vakantie lekker en als je de mogelijkheid waarom zou je het dan niet doen. Het kan voor sommige mensen ook een voordeel zijn omdat je de persoon na de vakantie toch nooit weer ziet. Wij willen je alleen als tip meegeven om het altijd wel veilig te doen want je weet immers nooit met wie je te maken hebt en wat deze persoon allemaal heeft gedaan voordat je hem of haar leerde kennen. Heb je aan de hand van dit artikel ook ineens zin gekregen in vakantie? Kijk dan ook eens bij ons singlereizen overzicht. Er zijn vele mogelijkheden om als single op vakantie te gaan!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items