Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Seks in het openbaar – Waar ligt je grens?
seks openbaar

Seks in het openbaar - Waar ligt je grens?

Welke online datingsite?
27 februari 2021

Zou je seks in het openbaar hebben of houd je meer van privacy? Je kunt er nu zelf eens over nadenken en dan kun je achter je eigen grenzen komen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Denk er eens over na…

Sommige mensen hebben seks op allerlei plaatsen, hoe zou jij denken over seks in het openbaar? Het is goed om daar eens over na te denken, zodat je weet waar je grenzen liggen. Sommige mensen houden het liever bij de slaapkamer of in ieder geval binnen de woning, anderen gaan het liefst alles ontdekken. Maar hoe sta jij er in? Denk er eens over na wat jij allemaal zou willen en zo ja wat je dan allemaal zou willen en waar. Je zou er over kunnen fantaseren, maar je kunt het ook met anderen delen. Je brengt elkaar op ideeën en zo krijg je wel een helder beeld van wat je zou willen en wat niet. Blijft het een fantasie? Of ga je het echt een doen?

fantasie

Waar liggen je grenzen?

Grenzen de een heeft er veel en de ander heeft er maar weinig. Hoe denk jij over seks in het openbaar? Het zou kunnen zijn dat je alles aan durft en wil proberen, maar er zijn ook mensen die het rustiger aan doen en het niet weten. Zorg er daarom voor dat je er achter gaat komen waar jouw grenzen liggen. Als je dat namelijk weet dan kun je je daar op instellen en dat bespreken met anderen. Misschien komt het er wel een keer van, seks in het openbaar, en dan weet je in ieder geval wel hoe jij hier in staat.

Ervaringen op doen

Als je erg nieuwsgierig bent en je houdt van spanning opbouwen, zorg er dan nu voor dat je gaat ontdekken hoe fijn het kan zijn samen. Je kunt namelijk erg veel ontdekken op verschillende plaatsen om je heen. Je zou eens kunnen denken aan seks in het openbaar. Nieuwe ervaringen, iedere keer is het anders. Je hebt geen idee wie er in de omgeving zijn, of je betrapt gaat worden of dat het warm weer is of dat het koud is. Allemaal invloeden waar je geen invloed op hebt, waardoor het extra spannend kan zijn en waardoor jij juist zin kunt hebben in seks in het openbaar. Als je er voor open staat en de ander ook, dan kun je het proberen en zelf ervaringen opdoen.

openbaar

Grenzen verleggen

Soms is het goed om je grenzen eens te verleggen. Je kunt dan bekijken wat het met je doen als je seks in het openbaar hebt. De eerste keer zal het even extra spannend zijn en even wennen zijn. Maar dat wil niet zeggen dat het niet fijn kan zijn. Je kunt er juist enorm van genieten. Zorg dat je gaat genieten van al dat moois en durf jouw grenzen te verleggen en te ontdekken. Je leeft maar een keer, dus waar wacht je nog op? Grenzen zijn er om verlegd te kunnen worden op het moment dat je je er goed bij voelt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.