Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Seks met iemand anders dan je partner!
bed

Seks met iemand anders dan je partner!

Welke online datingsite?
18 februari 2021

Wanneer je al heel lang een relatie hebt met dezelfde partner komt soms de vraag bij je op hoe het zou zijn om met een ander te vrijen. Veel mensen laten het bij de fantasie, maar voor sommigen is dat niet genoeg. Dat je deze gedachten hebt hoeft niet te betekenen dat je relatie niet goed is. Ook als je nog heel gelukkig bent met je partner kunnen deze gedachten bij je opkomen. Voor een aantal mensen is fantaseren over seks met een ander niet genoeg, zij gaan bewust op zoek naar de mogelijkheid om met een ander dan de eigen partner te vrijen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Op zoek naar een avontuurtje met een ander

Wil je, puur voor de ervaring hoe het is, een keer seks met iemand anders dan je partner, dan zijn er natuurlijk legio mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen. Seks met een collega van het werk komt heel veel voor. Als dat geen optie is, bij voorbeeld omdat je alleen werkt met collega’s van hetzelfde geslacht, dan kun je ook via andere wegen proberen een date voor een onenightstand te regelen.

collega

Seks met een collega heeft wel bepaalde risico’s. Jullie samenzijn kan uitkomen als de collega zijn of haar mond niet houdt en dat kan vervelende gevolgen hebben. Bij sommige werkgevers worden seksuele betrekkingen tussen medewerkers niet getolereerd. Het kan ook zijn dat één van jullie gevoelens krijgt voor de ander en dat er een affaire ontstaat. Dit kan dan tot gevolg hebben dat er twee relaties stuklopen, er vanuit gaande dat de collega ook een partner heeft. Het kan ook betekenen dat één van beiden min of meer gedwongen op zoek moet naar ander werk.

Mogelijkheden via het internet

Op het internet zijn tegenwoordig datingsites voor mensen die vreemd willen gaan zoals Second Love. Hier kunnen mensen die een relatie hebben zich aanmelden als ze op zoek zijn naar een buitenechtelijk avontuurtje. De website pretendeert er niet op uit te zijn relaties stuk te maken, maar slechts een platform te bieden aan mensen die buiten hun relatie behoefte hebben aan aandacht van of seks met een ander dan de eigen partner. Inschrijven bij Secondlove is vrij duur, maar desondanks is de website vrij populair, waarschijnlijk ook omdat er regelmatig reclame voor wordt gemaakt op de radio en in tijdschriften en kranten.

vreemdgaan

Wel of niet vertellen dat je bent vreemdgegaan?

Wanneer je met een ander naar bed bent geweest is het dilemma of je dit wel of niet aan je partner vertelt. Als het en eenmalige gebeurtenis was, en zeker als degene met wie je was ook een relatie heeft, is het misschien beter om het niet te vertellen. Als je zeker weet dat je je relatie niet wilt opgeven kan het beter zijn om je geliefde niet te kwetsen. Maar als je door die ene ervaring tot de conclusie bent gekomen dat je dit vaker zou willen, dan zul je er niet onderuit komen om het aan je partner te vertellen. Als je je seksleven met je partner niet meer bevredigend vindt en daarom vertier “buiten de deur” wilt zoeken, is de kans immers vrij groot dat je partner er op een gegeven moment achter komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items