Home / Blog / Een nieuwe relatie? – 4 tips wat je niet moet doen!
Een nieuwe relatie

Een nieuwe relatie? - 4 tips wat je niet moet doen!

Welke online datingsite?
10 november 2020

Het is altijd spannend om met een nieuwe relatie te beginnen. Alles is nog spannend, alles is nog nieuw en het is toch nog een kwestie van aftasten hoe je met elkaar om moet gaan. Wat kun je wel doen en wat moet je eigenlijk vooral niet doen? Hieronder zijn een aantal tips te vinden over wat je vooral niet moet doen als je net in een nieuwe relatie zit. Alle beetjes helpen, toch?

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

1. Draai er niet omheen

koppel

Vaak is het begin van een nieuwe relatie nog een beetje lastig. Je zit niet meer op de middelbare school, dus er worden geen briefjes uitgewisseld met je vraag of je elkaars vriendje en vriendinnetje wil zijn. Jullie zien en spreken elkaar zo’n beetje elke dag. Al jullie vrienden zien jullie als een koppel, maar jullie hebben het zelf nog niet echt uitgesproken. Je wilt natuurlijk wel weten waar je aan toe bent. Dus trek gewoon de stoute schoenen aan, blijf er niet omheen draaien en wacht vooral niet tot de ander misschien ooit iets gaat zeggen. Vraag het gewoon aan hem of haar: zijn we een koppel? Zorg wel dat je het juiste moment afwacht en val niet met de deur in huis.

2. Ga niet muggenziften

irriteren

Nu jullie echt een koppel zijn, ga je waarschijnlijk de kleine dingen aan hem of haar merken. Rare eetgewoontes, snurken, nagelbijten, of andere kleine dingen waar jij je opeens aan gaat ergeren of irriteren. Dingen die je eerst door je zware verliefdheid niet zag. Probeer deze dingen los te laten. Het is het echt niet waard om hier moeilijk over te gaan doen. Focus je vooral op de dingen die je wel ontzettend leuk vindt en focus je vooral op de dingen die echt belangrijk voor jou zijn in een relatie.

3. Vergeet niet te genieten

verliefd

Zoals gezegd is een nieuwe relatie ontzettend spannend, want dit is het moment om jezelf eigenlijk nog meer te bewijzen en te laten zien dat je echt zo leuk bent. Nu jullie eindelijk een koppel zijn, wil je dit natuurlijk ook zo houden. Dit kun je het beste voor elkaar krijgen door gewoon door te gaan met dat gene waar je mee bezig was. Want daar is je partner verliefd op geworden en daarom wil die gene een koppel met je zijn. Geniet dus lekker dan dit nieuwe avontuur, van dit geweldige gevoel. En vergeet vooral niet te genieten van elkaar.

4. Niet vergelijken met je ex

denken ex

Deze tip is eigenlijk van toepassing op alles wat je doet nadat het uit is met je ex. Ga een nieuw persoon in je leven niet met die persoon vergelijken. Er is namelijk een hele goede reden dat je niet meer samen bent met je ex en juist met deze nieuwe persoon een nieuwe weg bent ingeslagen. Dus kijk naar de toekomst en laat het verleden voor wat het is. Leer van je vorige relatie en doe het beter en anders in deze nieuwe relatie. Denk je nog steeds veel aan je ex? Dan is het misschien te snel om een nieuwe relatie te beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items