Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hoe worden orgasmes ervaren in verschillende delen van de wereld?
orgasme

Hoe worden orgasmes ervaren in verschillende delen van de wereld?

Welke online datingsite?
11 februari 2021

Vaak wordt er over orgasmes geschreven. Over hoe vaak we deze hebben, hoe je ze meer intens kunt maken, hoe je ze uit kunt stellen en waarom ze niet enkel goed voelen, maar tevens een stimulans zijn voor je gezondheid en je relatie.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Onderzoek naar orgasmes wereldwijd

Er is een interessant onderzoek verricht door Lelo, een seksspeeltje fabrikant, waaraan 2200 kandidaten uit 21 verschillende landen hebben deelgenomen. Dit onderzoek betrof vragen over hoe vaak ze een orgasme behalen, welke positie hiervoor het handigst is en hoeveel geluid er met de climax was gemoeid. Lelo verzamelde de informatie en publiceerde een lijst met landen waar mensen zowel de meeste als meest intense orgasmes wisten te behalen, maar ook deelnemende landen waar nog wat meer werk aanmoediging mag worden verwacht om hun wekelijkse dosis aan verrukking wat te optimaliseren.

wereldwijd

In Noorwegen zijn de meeste orgasmes

In dit land schijnt de lage temperatuur ervoor te zorgen dat er wordt gezocht naar hitte tussen de lakens, want 35% van de ondervraagden uit Noorwegen geeft aan elke dag een hoogtepunt te behalen. Wereldwijd staat het gemiddeld op slechts 2 tot 3 keer per week, dus hier gaan ze in dit land ver overheen.

Meer intense orgasmes in Chili, Italië en Spanje

Wat betreft de intensiteit van het orgasme, geeft 10 tot 13% van de ondervraagden in deze landen een topscore van 10. Voor tips om intensere ervaringen te hebben, kun je deze culturen raadplegen.

Braziliaanse orgasmes zijn het luidst

In vergelijking met menig ander land, kunnen de buren meegenieten van de orgasmes die Brazilianen produceren. Zeker 65% van de Braziliaanse inwoners betitelen zichzelf als heuse brullers. Noorwegen staat hierbij op de tweede plaats, met 39,9% van de ondervraagden die bekennen dat ze het niet stil kunnen houden tijdens het moment suprême.

orgasme

Canadezen mogen meer orgasmes krijgen

In het noorden van Canada geeft 15% toe dat ze zelfs nog nooit een orgasme hebben ervaren en nog eens een andere 15% geeft de intensiteit van hun orgasmes een schrale 1 uit 10. In Canada mag dus nog wat meer worden geoefend om betere resultaten te kunnen behalen.

Amerikanen moeten een inhaalslag maken

Ondanks dat de Chilenen, Italianen en Spanjaarden de kroon spannen met hun waanzinnige orgasmes, geven de Amerikanen toch een acceptabele 7 als het aankomt op hun beleving van de orgasmes in hun leven. We kunnen slechts hopen dat we alle zeilen bij kunnen stellen en gezamenlijk ervoor kunnen zorgen dat Amerika weer groots wordt als het aankomt op het krijgen van orgasmes.

Eén reactie op “Hoe worden orgasmes ervaren in verschillende delen van de wereld?”

  1. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

    In Nederland konden de onderzoekers geen kandidaten vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items