Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hoe stel je een orgasme uit? 4 tips!
uitstellen orgasme

Hoe stel je een orgasme uit? 4 tips!

Welke online datingsite?
11 februari 2021

Het uitstellen van een orgasme is zeker voor mannen een punt van aandacht. Om jezelf en je partner volledig te bekoren, is het toch handig dat een passionele liefdesdaad langer dan 2 minuten duurt. Je wilt namelijk niet dat je vriendin zich afvraagt wanneer de magie nu eens begint, terwijl jij al uitgeteld op het kussen ernaast ligt na te puffen van een kortstondige en, laten we wel wezen, matig explosieve uitbarsting.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Mogelijkheden orgasme uitstellen

Over het algemeen wordt er niet al te lang gerekend voor het tijdsbestek waarin mannen hun piek bereiken, maar het kan ook te gek natuurlijk. Het is dan ook zeker raadzaam om je te verdiepen in de mogelijkheden om een orgasme uit te stellen. Dit is zeker mogelijk, maar vergt over het algemeen wat tijd, aandacht en grote dosis geduld. Ook vanuit de partner zal een zekere mate van begrip moeten worden opgebracht, terwijl je als man meer grip op de werking van je erectie probeert te krijgen.

orgasme uitstellen

Tip 1: Train de bekkenbodemspieren

Als eerste methode die kan helpen bij het uitstellen van een orgasme, is het trainen van je bekkenbodemspieren. Voor het gehele onderste gebied van je lichaam zijn deze spieren van essentieel belang en ze spelen ook zeker een rol in het uitstellen en versterken van je orgasmes. De bekkenbodemspieren zijn de spieren die gebruikt om je blaas mee aan te sturen. Je kunt de urine vasthouden, door de spieren af te knijpen. Dezelfde spier maakt het mogelijk om de penis te bewegen wanneer deze stijf is. Span deze spier regelmatig aan gedurende de dag om deze sterker te maken. Je kunt ook een gewichtje aan je penis hangen en zo de spier trainen.

Tip 2. Plakbandje over de voorhuid

Een andere oefening die je overdag kunt uitvoeren, is door de voorhuid naar achteren te trekken. Wanneer deze steeds naar voren terugschuift, kun je deze vastzetten met een plakbandje of pleister. Door de voorhuid naar achteren te halen, ontbloot je de eikel. Door de wrijving die telkens hierlangs trekt, wordt de huid minder gevoelig en zul je het ook tijdens de seks langer vol kunnen houden. Je dooft de zenuwuiteinden, doordat deze wennen aan een bepaalde mate van wrijving en je penis zal dus langer nodig hebben voordat deze volledig opgewonden raakt en zal reageren op de stimulans. Het komt misschien in eerste instantie wat vreemd en ongemakkelijk over, maar je zult mogelijk wel snel resultaat zien.

plakbandje

Tip 3. Oefen met masturberen

Je kunt je orgasmes leren te beheersen, door vaker te masturberen. Dit is een ideale oefening om je de duur van je erectie en seksuele opwinding te verlenging. Hierbij is het belangrijk dat je de nadruk legt op het zo lang mogelijk masturberen, waarbij je oefent met het uitstellen van het orgasme. Leer ontdekken hoe je de spanning weer kunt laten afnemen en vervolgens weer kunt opbouwen, zonder het tot een waar climax te laten komen.

penis banaan

Breng jezelf een aantal keer tot het punt waarop je bijna niet meer terugkomt, maar zorg dat je de ejaculatie nog niet toelaat. Knijp wanneer nodig zelf het bloed uit je erectie, zodat dit uit de penis wegstroomt en je het orgasme uitstelt. Door dit keer op keer te trainen en je lichaam beter leert kennen, weet je ook tijdens het liefdesspel met je vriendin hoe je een vroegtijdige climax kunt vermijden. Zo word je steeds meer een ware professional en zul je je vriendin versteld laten staan.

Tip 4. Neem de tijd

Voor zowel het trainen van je seksuele drift als het samenzijn met je vriendin is het belangrijk dat je jezelf de tijd gunt. Er is een ware shift in je mindset voor nodig om controle over je eigen erectie te krijgen. Het einddoel moet niet langer het belangrijkste focuspunt zijn. Er is zoveel meer wat het spel geweldig maakt en ook voor jezelf zul je bemerken dat het de moeite zeer zeker waard is. Niet alleen zul je straks uren vol kunnen houden, ook zul zien dat je orgasmes sterker worden en dat je na een piek ook veel sneller weer gereed bent voor een volgende vrijpartij. Er is nog zoveel meer mogelijk op seksueel gebied, dus als jij de tijd neemt om dit alles te ontdekken, dan heb je werkelijk iets om over op te scheppen bij je vrienden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items