Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Geef nooit op als het om de liefde gaat!
liefde

Geef nooit op als het om de liefde gaat!

Welke online datingsite?
14 februari 2021

Het vinden van de ware liefde is niet voor iedereen een gelopen race. Het is niet iedereen gegund om op je 16e de ware tegen te komen waar je vervolgens 70 jaar mee samen bent. Soms duurt het wat langer voordat je de ware liefde vindt. Maar als je graag je leven met een partner wilt delen dan is het belangrijk om de moed nooit op te geven, ook als je met tegenslagen te maken krijgt.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Zit niet bij de pakken neer als een relatie stukloopt

Zeker als je nog jong bent en een relatie na relatief korte tijd strandt is dit geen reden om te wanhopen. Het is zeker niet ongebruikelijk dat de relatie met je jeugdliefde uiteindelijk niet tot een blijvende relatie leidt. Dat komt omdat jullie beiden nog volop aan het ontdekken zijn wat je met het leven wilt en wat je ervan verwacht. Het kan zijn dat die verwachtingen uit elkaar liggen waardoor het uiteindelijk beter is om niet met die persoon verder te gaan. Zolang je nog jong bent heb je nog alle kansen om een leuke partner tegen te komen.

bij de pakken neer zitten

Begin niet te snel weer een nieuwe relatie

Als je relatie is gestrand is het belangrijk om een tijdje rust te nemen. Stort je niet meteen in een nieuwe relatie. Als je pas net uit elkaar bent dan ben je emotioneel vaak niet stabiel. De kans is dan groot dat je een relatie aanknoopt met de eerste de beste die je tegenkomt en deze is dan gedoemd te mislukken. Dat is voor jou niet leuk maar ook zeker niet voor degene die in deze relatie met jou stapt en wel de intentie heeft om er wat van te maken. Gun jezelf een tijd rust om over de breuk met je vorige liefde heen te komen. Het maakt in dat geval niet eens zo veel uit wie van de twee het uitgemaakt heeft. Tenzij je natuurlijk je relatie verbreekt omdat je verliefd bent geworden op iemand anders, dan is het een andere situatie.

Steeds weer bedrogen worden

Sommige mensen lijken het aan te trekken dat ze steeds weer vallen op een partner die ze bedriegt. Als je één keer een partner treft die je bedriegt met een ander dan kun je daar misschien nog wel overheen stappen maar als het je vaker overkomt dan wordt dat steeds lastiger. De kans bestaat dat je extreem jaloers wordt en daardoor je geliefde gaat controleren. Dat kan voor de ander dan weer zo benauwend werken dat dit uiteindelijk leidt tot een breuk. Als je bedrogen bent in een vorige relatie en je kiest ervoor om toch weer met een nieuwe partner in zee te gaan dan is het belangrijk dat je deze persoon een eerlijke kans geeft en niet begint met wantrouwen. Zolang er geen aanleiding voor is dit niet te doen moet je je geliefde vertrouwen.

nieuwe relatie

Een nieuwe relatie na het overlijden van je partner

Als je je partner verliest omdat hij of zij overlijdt is dat natuurlijk erg ingrijpend. Zeker als dat op te jonge leeftijd gebeurt. Als je weduwe of weduwnaar wordt op een leeftijd dat je nog een heel leven voor je hebt is het zeker niet ondenkbaar dat je vroeg of laat een nieuwe partner ontmoet. Je hoeft je daar ook zeker niet schuldig over te voelen. Houd wel een beetje rekening met je omgeving. Je kinderen en naaste familie en ook de familie van je overleden partner zullen het misschien niet begrijpen als je drie maanden na het overlijden van je geliefde met een nieuwe partner komt aanzetten. Ook als je al vrij snel nadat je alleen komt te staan weer iemand ontmoet is het wel zo kies om het in het begin een beetje rustig aan te doen.

Een nieuwe relatie als je kinderen hebt

Een nieuwe relatie beginnen als je nog thuis wonende kinderen hebt is een uitdaging op zich. De kans bestaat dat de kinderen gaan proberen de relatie te saboteren omdat ze geen ‘nieuwe mama of papa’ willen. Als je kinderen hebt en een nieuwe partner wilt introduceren is het zaak om dit in alle rust te doen. Stel een nieuwe partner pas aan je kinderen voor als de relatie serieus is, ze hebben er niets aan om iedere paar maanden een nieuwe man of vrouw aan het ontbijt te ontmoeten. Houd rekening met hun gevoelens en accepteer het als zij je nieuwe liefde niet meteen zien zitten.

Eén reactie op “Geef nooit op als het om de liefde gaat!”

  1. Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

    Steeds meer mannen gaan MGTOW. De statistieken laten zien dat meer dan 70% van de echtscheidingen is geïnitieerd door de vrouw. Hierbij is in bijna 100% de man de netto betaler
    30% van de kinderen groeit nu op in 1 ouder ‘gezinnen’. Dankzij hedendaags pseudofeminisme wordt de kans op een consistente en harmonieuze relatie met een vrouw steeds kleiner. Gewoon blijven proberen? Dat is hetzelfde als telkens een gloeiend heet pan beetpakken. Op een gegeven moment leer je het wel af. Ben je slim dan leer je van andermans fouten en de statistieken. Zeker als je het goed voor elkaar hebt en dus het nodige hebt te verliezen, dan blijf je weg van een relatie met een vrouw, zeker een alleenstaande moeder. Trouwens de meeste vrouwen willen niet meer dan een one night stand ook al beweren ze van niet, dus sex is zo te krijgen. Waarom dan nog binden? Om alle shit te betalen? Nee dan ga ik liever MGTOW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items