Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / De eerste keer naar de hoeren – Hoe werkt dat?
Naar de hoeren gaan

De eerste keer naar de hoeren - Hoe werkt dat?

Welke online datingsite?
19 februari 2020

Veel mannen gaan naar de hoeren om seksuele ervaring op te doen. Jonge mannen willen graag indruk maken op hun eerste vriendinnetje en gaan daarom naar een hoertje om te ‘oefenen’, om te voorkomen dat de eerste keer een stuntelpartij wordt. Als ze dan voor het eerst met hun vriendin naar bed gaan weten ze al een beetje wat vrouwen graag willen en dan verloopt de vrijpartij vaak wat soepeler. Maar als het ook voor het meisje de eerste keer is dan zal er toch nog wel wat gestunteld worden. Met elkaar vrijen moet je leren, en wat een hoertje aangeeft als prettig kan voor je vriendin wel heel anders zijn. Een hoer blijft een professional die vaak maar al te graag zegt wat de betalende klant graag wil horen.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Naar de hoeren terwijl je een relatie hebt

Een andere groep mannen gaat naar de hoeren omdat het seksleven met hun partner niet bevredigend is. Zeker als je bent getrouwd met je jeugdliefde en dus nooit met een andere vrouw naar bed bent geweest dan je huidige partner, kan het heel spannend zijn om naar de hoeren te gaan. Want dat betekent voor het eerst seks hebben met een andere vrouw. Dit kan onwennig zijn en het kan je al of niet een schuldgevoel naar je partner toe bezorgen.

red light

Een hoertje is niet je vriendin

Als je naar een hoer gaat moet je je vooraf goed realiseren dat zij dit als haar werk ziet. Zij gaat niet met je naar bed omdat ze je leuk of lief vindt, maar gewoon om geld te verdienen. Het is dus in vrijwel alle gevallen geen goed idee om verliefd te worden op een prostituee. Zij zal deze gevoelens zeker niet beantwoorden. Ze zal je misschien wel die indruk willen geven, in ieder geval het gevoel willen geven dat je een speciale klant bent en dat ze voor jou meer voelt dan voor alle anderen. Maar in de meeste gevallen heeft dit alleen tot doel om ervoor te zorgen dat je vaker terugkomt zodat zij meer inkomsten heeft. Dus maak je vooral geen illusies over de gevoelens die een hoertje misschien voor je zou hebben.

red light deur

Na een lange relatie voor het eerst naar de hoeren

Soms heb je als man een jarenlange relatie gehad die eindigt vanwege een echtscheiding of omdat je partner overlijdt. Ook dan kun je overwegen om naar een hoer te gaan als je behoefte hebt aan seks. Dit kan echter een grote emotionele belasting zijn en dat is iets waar veel hoeren niet zo op zitten te wachten. Als je behoefte hebt om je verhaal te vertellen kun je misschien beter met een goede vriend in de kroeg afspreken dan een hoer bestellen. Ook in dit geval is het zo dat een hoertje vast wel vol begrip op je verhaal zal reageren maar je bent en blijft gewoon een klant en zodra de volgende klant haar kamer binnenstapt is ze je vergeten. Als je je dat realiseert en toch naar een hoertje wilt is er natuurlijk niets op tegen.

Een online seksdate regelen?

Dit zijn de beste datingsites & dating apps voor een seksdate!

Meer datingsites?

Bekijk het overzicht van alle seksdatingsites >

Lees ook deze blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items