Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Een relatiebemiddelingsbureau kiezen – Hoe doe je dat?
relatiebemiddelingsbureau kiezen

Een relatiebemiddelingsbureau kiezen - Hoe doe je dat?

Welke online datingsite?
15 februari 2021

Als je eenmaal ervoor hebt gekozen om je in te schrijven bij een relatiebemiddelingsbureau is dat natuurlijk sowieso een goede keuze. Je wilt echter wel ingeschreven staan bij een bureau dat te vertrouwen is, dat goed bij jou past en dat ervoor kan zorgen dat jij een nieuwe relatie krijgt. Door deze tips te lezen bij het uitzoeken van de beste een relatiebemiddeling  kun jij de keuze maken voor het bureau dat het allerbeste bij je past. Relatiebemiddeling kan voor velen de uitkomst zijn in het vinden van een nieuwe partner.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Ga op onderzoek uit

Het allerbelangrijkste: ga niet zomaar in zee met een relatiebemiddelingsbureau. Vooral omdat je vaak een relatief hoog bedrag betaalt om je in te schrijven bij een bureau, wil je niet ingeschreven staan bij een relatiebemiddelingsbureau waar jij niets aan hebt. Let bijvoorbeeld op de grootte van een bureau: als er weinig werknemers online staan of als de werknemers enorm uiteenlopende taken hebben, kan dat een teken zijn dat het bureau weinig mensen ingeschreven heeft staan. Immers, als je een klein klantenbestand hebt heb je ook niet veel werknemers nodig om alles te regelen.

onderzoek

Doelgroep

Verder is het zaak dat je een relatiebemiddelingsbureau kiest dat op jouw doelgroep aansluit. Je hoeft dus niet per se voor het allergrootste bureau te gaan, maar wel voor het bureau dat op jouw wensen aansluit.

Waar is het bureau actief?

Daarnaast is het belangrijk om te checken of een bureau in jouw regio actief is. Als je zelf in het noorden van het land woont en je wilt graag een match bij je in de buurt, maar het relatiebemiddelingsbureau is alleen actief in de Randstad, dan wordt dat een beetje lastig. Dit is zonde van je tijd en je geld en dit kan heel frustrerend zijn. Bovendien is het goed om te kijken naar slagingspercentages: hoeveel leden vinden een relatie? Dat is natuurlijk waar alles om draait.

relatiebemiddelingsbureau

De mensen die werken bij het relatiebemiddelingsbureau

Omdat een relatiebemiddelingsbureau werk doet dat jouw toekomst kan beïnvloeden, is het belangrijk dat de mensen die er werken jou een goed gevoel geven. Het is zonde van de ervaring en het proces als je ingeschreven staat bij een relatiebemiddelingsbureau waarbij bemiddelaars niet goed op jouw persoonlijkheid aansluiten. Als dit zo is, heb je er ook minder vertrouwen in dat ze een goede match voor je kunnen vinden. Het is dus enorm belangrijk dat je je goed voelt bij het relatiebemiddelingsbureau dat je uitkiest.

Andere belangrijke overwegingen

Vergelijk verschillende relatiebemiddelingsbureaus met elkaar. Sommige bureaus kunnen net dat beetje extra hebben waardoor jij je daar graag wilt inschrijven. Misschien heb je wel behoefte aan extra activiteiten waar alle leden heen kunnen gaan. Check dan of er singlesborrels of andere leuke single activiteiten georganiseerd worden. Sommige bureaus geven daarnaast een aantal garanties, bijvoorbeeld een bepaald aantal contactmomenten. Kijk hier ook goed naar, dit kan erop wijzen dat ze vertrouwen hebben in hun werkwijze. Dit is een goed teken. Verder zijn veel goede relatiebureaus aangesloten bij een branchevereniging of hebben ze een keurmerk. Let hierbij op het Singleskeurmerk en het BVSK. Dit zijn instanties die deze branche in goede banen leiden en goede bureaus een keurmerk geeft.

Eén reactie op “Een relatiebemiddelingsbureau kiezen – Hoe doe je dat?”

  1. Avatar for Cremers F. Cremers F. schreef:

    Dit is een goede zaak dat je van te voren al kunt weten waaraan je begint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items