Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Datingsites voor bischierigen
Datingsites voor bischierigen

Datingsites voor bischierigen

Welke online datingsite?
21 december 2020

Er zijn online voldoende datingsites te vinden om iemand te vinden om mee op een leuke date te gaan. Mogelijk ontstaat er zelfs een serieuze en liefdevolle relatie uit. Wanneer je echter zowel geïnteresseerd bent in mannen als vrouwen, kan het lastig zijn om precies die individuen te vinden die hier geen moeite mee hebben of die mogelijk zelfs ook deze gevoelens delen. In dat geval kan het prettig zijn om specifiek op een dergelijke doelgroep te kunnen selecteren. Dan weet je dat je te maken hebt met gelijkgezinden en dat je je verder niks hoeft af te vragen of hoeft uit te leggen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook voldoende datingsites voor bischierigen op het internet te vinden.

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Voordelen voor daten bischierigen

Wanneer je als biseksuele man of vrouw je inschrijft op een datingsite voor bischierigen en hier een profiel aanmaakt, kun je verschillende profielen van anderen bekijken die eveneens interesse hebben in het daten van zowel mannen als vrouwen. Aangezien op dergelijke datingsites niet zo snel mensen ingeschreven staan die niet eenzelfde interesse delen, zal het ledenaantal doorgaans lager liggen dan bij datingsites die hier minder in gespecialiseerd zijn. Hierdoor wordt het zoeken naar een geschikte partner vergemakkelijkt. Iedereen op de site heeft namelijk eenzelfde interesse, waardoor je je dit niet langer hoeft af te vragen. Iedereen wordt zo een potentiële partner, zowel de mannelijke als vrouwelijke leden. Je kunt zo sneller selecteren op interessante profielen. Tevens zul je bemerken dat er geen sprake is van discriminatie over de seksuele voorkeur, aangezien deze voor iedereen hetzelfde is.

bischierig vrouwen

Ruimere keuze

Naast de specifiek datingsites voor bischierigen, kun je als biseksuele man of vrouw uiteraard ook terecht op gay datingsites. Alhoewel de oriëntaties hier over het algemeen duidelijker gericht is op het vinden van een date met iemand van de eigen sekse, kan hier uiteraard ook iemand tussen zitten die je aanspreekt. Het feit dat je ook naar mensen van het andere geslacht trekt, kan dan eventueel een besprekingspunt worden. Voor hetzelfde geld speelt het daarentegen misschien helemaal geen rol en kun je ook hier voldoende mensen vinden om gezellig mee op date te gaan. Doordat je interesse en seksuele voorkeur zo divers is, zijn ook de mogelijkheden om je in te schrijven bij verscheidene datingsites ruim en gevarieerd.

Niet altijd bischierig

Op datingsites die zich specifiek richten op biseksuelen, schrijven zich uiteraard ook weleens leden in die zich als homoseksueel of hetero zien. Ondanks dat ze dan niet direct biseksueel zijn, kan er toch een bepaalde interesse spelen, waarbij iemand benieuwd is hoe het zou zijn om een relatie of seksueel contact te hebben met iemand van hetzelfde geslacht. Door een profiel aan te maken op datingsites voor bischierigen, kan iemand hier deze kant van zichzelf ontdekken. Het uiteindelijke doel hoeft dan niet altijd direct een relatie te zijn, maar er is wel voldoende interesse in een leuke date. Je kunt zelf bepalen waar je voor open staat. Een andere optie is om je in te schrijven op een datingsite voor lesbische vrouwen. Over het algemeen zul je hier wel vrouwen vinden die uitgesproken lesbisch zijn.

bidating


Bekende datingsite voor bischierigen

Datingsites voor biseksuelen zijn speciaal opgericht om vrouwen en mannen in contact te brengen met iemand met eenzelfde interesse en seksuele voorkeur. Vaak is de aandacht hierbij voornamelijk gericht op vrouwen, die op zoek zijn naar andere vrouwen. De sites zijn echter voor iedereen toegankelijk. Bekende datingsites voor bischierigen zijn: BiLove, Bidates en Bi-vrouw.nl.

Vrouw vindt vrouw

De datingsite BiLove is specifiek voor biseksuele vrouwen in de ruimste zin van het woord. Expliciet uitgesproken lesbische vrouwen zijn hier lid, maar ook vrouwen die zich tot andere vrouwen aangetrokken voelen en willen ervaren wat deze aantrekkingskracht inhoudt. Ook vrouwen die niet specifiek een voorkeur of aantrekking voelen tot vrouwen, maar wel geïnteresseerd zijn zich seksueel te ontplooien, maken hier vaak een profiel aan. Op deze datingsite vind je niet snel mannelijke bischierigen. Bi-vrouw.nl is eveneens meer gericht op vrouwen.

Gemengde datingsites

De datingsites Girls-Dating en Bidates richten zich op zowel mannen als vrouwen, die op zoek zijn naar een biseksuele date of relatie. Aanmelden gaat heel gemakkelijk, doordat op de beginpagina’s duidelijk staat aangegeven hoe de inschrijving verloopt. Na inschrijving kun je gelijk door de profielen heen lopen en op zoek gaan naar een leuke date. Tussen alle mannen en vrouwen zit ongetwijfeld die ideale match.


Waar afspreken met je bi date?

Dan is het eindelijk zover: na een periode van intensief online contact via een bi datingsite en misschien veel bellen met elkaar ben je er dan eindelijk allebei aan toe om elkaar in het echt te gaan ontmoeten. Heel leuk, maar ook heel spannend. Je hebt inmiddels een bepaald beeld van iemand gekregen en vindt hem of haar superleuk om mee te kletsen. Waarschijnlijk deel je veel dezelfde interesses en heb je elkaar ook al het een en ander toevertrouwd, persoonlijke dingen die je niet zomaar aan iedereen zou vertellen. Je verwachtingen zijn dus hooggespannen. Natuurlijk hoop je dat de klik er in het echte leven ook is, tegelijkertijd moet je er niet aan denken dat dit niet zo is en en dat je de ander in real life helemaal niet zo leuk vindt…

Kies voor een neutrale omgeving

Het is verstandig om zeker de eerste keer af te spreken in een neutrale omgeving. Stel dat de bi date toch niet zo verloopt als dat je had verwacht. Of dat je date zich anders heeft voorgedaan dan hij of zij is. Dan is het fijn dat je in een neutrale omgeving makkelijk weer afscheid van elkaar kunt nemen. Doe dit dan op een nette manier en ga niet vluchten van je date. Sowieso is het beter om niet bij iemand thuis af te spreken die je nog niet goed kent. Je kunt ook een goede vriend of vriendin op de hoogte stellen van je date. Wanneer je dat een veiliger gevoel geeft, kun je met deze vriend of vriendin even kort contact hebben tijdens de date door bijvoorbeeld het sturen van een appje.

vluchten

Afspreken in een kroeg of eetcafé

Je kunt bijvoorbeeld afspreken in een kroeg of een eetcafeetje. Ergens waar je ook gewoon wat kunt drinken. Mocht het gezellig worden dan kun je altijd nog besluiten om samen een hapje te gaan eten. Kies een plek waar je vaker bent geweest zodat je een beetje weet hoe de sfeer is. Ook hoef je dan niet te zoeken, wat prettig is want zo’n eerste bi date is op zichzelf al spannend genoeg. Overigens is het niet fijn om op een plek te zijn waar de kans groot is op het tegenkomen van veel vrienden en bekenden. Hier kun je je erg ongemakkelijk bij voelen, zeker wanneer deze mensen niet weten dat je bi bent. Voor degene met wie je de date hebt is het ook niet plezierig wanneer jij steeds afgeleid bent doordat je allemaal kennissen ziet.

vrouw kroeg

Je kunt ook kiezen voor een activiteit

Wanneer je allebei dezelfde hobby hebt, bijvoorbeeld het bezoeken van een museum of een dierentuin, kun je ook hier naar toe gaan voor een eerste date. Je doet iets wat je allebei leuk vindt en doordat er genoeg afleiding is, heb je ook wat minder het gevoel dat je een date met elkaar hebt. Er ontstaat vaak vanzelf gespreksstof door wat je allemaal ziet, waardoor je ook niet zo bang hoeft te zijn voor vervelende stiltes. En mocht de date toch niet helemaal zijn wat je ervan had gehoopt, dan heb je waarschijnlijk toch gewoon een leuke tijd gehad.

 

Beste datingsite voor bischierigen!

Op zoek naar een online date met anderen bischierigen? Dit zijn de beste datingsites voor bischierigen!

Niet wat je zoekt Kijk ook eens naar het overzicht van lesbische datingsites voor een leuke date!

Eén reactie op “Datingsites voor bischierigen”

  1. Avatar for michel m.e.j butaye michel m.e.j butaye schreef:

    halo schatje xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items