Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Hilarische Datingblunders: Dronken en Verliefd!
datingblunders dronken

Hilarische Datingblunders: Dronken en Verliefd!

Welke online datingsite?
15 september 2023

Dating is al spannend genoeg, maar wanneer alcohol in het spel komt, kan het resulteren in enkele bijzonder vermakelijke situaties. Of het nu gaat om verkeerde berichten sturen naar matches of onverantwoordelijk gedrag tijdens de date zelf, dronken dating blunders zijn helaas niet ongebruikelijk. In dit artikel nemen we een kijkje op de meest hilarische en cringeworthy datingblunders die ontstaan door dronkenheid. Of je nu single bent of in een relatie, dit artikel garandeert een paar lachbuien en waarschuwt tegelijkertijd voor de gevaren van dronken dating.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Datingblunders van dronken mensen!

Daten is voor niemand gemakkelijk. Veel mensen vinden het spannend om iemand mee uit te vragen en het kan dan soms ook even duren voordat deze stap gezet wordt. Dan volgt de stress van het bedenken wat jullie kunnen gaan doen en hoe de hele date moet worden aangekleed, zodat je als man geen flater slaat. Dit kan de nodige spanningen met zich meebrengen. Om hier goed mee om te kunnen gaan, kan het voorkomen dat je mogelijk jezelf een beetje moed indrinkt.

dronken

Een lichte Alcohol Buzz

Met een lichte alcohol buzz wordt alles immers een stuk gemakkelijker en bovendien ben je dan wat minder gespannen en kun je mogelijk zelfs meer je charmante en amicale kant laten zien. Je wilt dit echter niet dusdanig ver doortrekken, dat je praktisch dronken aan je date begint. Hier komen tal van begrijpelijke problemen van die je charmeoffensief weinig goed zullen doen. Gangbare datingblunders van dronken mensen kunnen dan ook worden voorspeld zonder dat ze reeds daadwerkelijk plaatsvinden.

Wartaal uitkramen

Van dronken mensen is het te verwachten dat hun spraakvermogen niet helemaal meer even stabiel is als wanneer je nuchter met hen een conversatie zou aangaan. Zeker op een date, waar je indruk wilt maken en toch zeker met de ander in gesprek zult moeten gaan, kan dit leiden tot interessante situaties. Als je dronken aan de date begint, loop je het risico dat je nog moeilijker uit je woorden komt dan je vooraf al had vermoed en waartegen die extra drankjes je zouden moeten hebben behoed.

wartaal

De gevaren van onzinnige opmerkingen op date

Ondanks dat je wellicht een stuk minder geremd bent en je jezelf gemakkelijker in het gesprek kunt gooien, zal er weinig zinnigs uitkomen, waar de dame in kwestie van onder de indruk zal zijn. Je loopt eerder kans om beledigende opmerkingen uit te spreken, of om de ander een ongemakkelijk gevoel te geven. Een normaal gesprek zal nauwelijks mogelijk zijn, doordat je nauwelijks bewust aanwezig bent en weet wat er om je heen speelt. Je zit in een andere realiteit dan de persoon waarmee je op date bent en de wartaal die je haar biedt, zal weinig indruk op haar maken.

Nog meer drinken

Zodra je reeds over een bepaalde grens heen bent, heb je niet meer door hoeveel drank je reeds achterover hebt gegooid. Een andere klassieke blunder van dronken mensen tijdens een date is dan ook om nog meer te drinken. In plaats van te matigen, zul je door blijven drinken vanuit een overtuiging dat dit je verder helpt en het de sfeer goed zal doen. Met drank op ben je immers een stuk amicaler en spontaner en dit maakt ook het aanspreken van je date een stuk gemakkelijker. Wanneer je echter al redelijk wat op hebt, zal dit verder doorslaan naar volledig dronkenschap. In plaats van gezellig en spontaan te zijn, zal je date je eerder irritant vinden en mogelijk zelfs de date voortijdig verlaten.

nog meer drinken

Ongegeneerd dansen

Een ander bijkomstig gevolg van dronken aan een date beginnen, is vaak overmoedigheid. Het maakt je vaak niet meer uit hoe goed of slecht je bent in dansen, met enkele drankjes op is geen enkele dansvloer meer veilig. Je kunt helemaal opgaan in je eigen wereld en je date de hele dansvloer over trekken. Blijft de twijfel echter wel bestaan of zij hiervan gediend zal zijn en hoe professioneel je werkelijk overkomt. Met voldoende drank op heb je hier echter zelf nauwelijks last noch weet van. Mogelijk komt dit later meer tot je bewustzijn als je de filmpjes terugziet die hiervan gemaakt zijn.

Zotte tekstjes schrijven

Na afloop van de date loop je het risico om je date nog verder te vervelen met tal van malle en flauwe smsjes of whatsapp tekstjes. De meest rare dingen kunnen dan door je getypt worden, zonder dat dit op jou op dat moment een verkeerde indruk geeft. Je weet waarschijnlijk nauwelijks waar je mee bezig bent, maar ongetwijfeld in de volstrekte overtuiging dat je het hart van je date alsnog op subtiele wijze kunt veroveren, door middel van amoureuze liefdesverklaringen. Of nog erger: je gaat dronken je ex appen. Al met al is het niet een goed idee om dronken te worden tijdens een date. Je toont jezelf niet van je beste kant en zult geen goede indruk op je date maken. Ook achteraf zullen je berichtjes waarschijnlijk gelijk in de prullenbak belanden. Het goede moed indrinken heeft vaak enkel een averechts effect en zorgt voor tal van ongemakkelijke blunders.

zotte tekstjes schrijven

Ga verantwoordelijk om met alcohol

Dronken dating blunders kunnen zowel vermakelijk als cringeworthy zijn, maar het is belangrijk om te realiseren dat ze ook potentieel schadelijk kunnen zijn voor je datingleven en zelfs je persoonlijke leven. Het is altijd verstandig om verantwoordelijk om te gaan met alcohol tijdens een date en te denken aan de mogelijke gevolgen van je acties. Als je op zoek bent naar een leuke en verantwoorde manier om iemand te ontmoeten, overweeg dan online dating. Bij Welkeonlinedatingsite.nl vind je de beste datingsites voor jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Laat dronken blunders achter je en start met het vinden van de liefde van je leven op een verantwoorde manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

---