Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht - Online dating & relaties / Dating in Flevoland – Tips voor een date!
Dating in Flevoland

Dating in Flevoland - Tips voor een date!

Welke online datingsite?
18 oktober 2021

Ga je Binnenkort daten in Flevoland? Wij zijn op onderzoek gegaan en hebben de allerleukste tips om te daten in de provincie Flevoland verzameld. Van een bijzondere natuurwandeling tot relaxen aan het Veluwemeer. Van racen in achtbaan tot rennen door de maisvelden, in dit artikel bespreken we de leukste tips voor daten in Flevoland!

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Daten in Almere

Als je een date hebt met iemand uit Flevoland of je wilt een date gaan plannen in deze provincie dan zijn hier mogelijkheden genoeg voor. Het is dan wel niet de grootste provincie van ons land maar in steden zoals Almere en Lelystad zijn voldoende mogelijkheden om je te gaan vermaken. Laten we maar eens beginnen met Lelystad. Dit is een bruisende stad met vele uitgaansgelegenheden. Je kunt hier rustig een drankje doen maar als je lekker wilt gaan dansen dan kun je dit ook tot middenin de nacht gaan doen.

Zie je een romantisch diner niet zitten?

Het kan ook zijn dat je het al helemaal ziet zitten om een romantisch diner met je date te hebben. Uiteraard kun je dit ook in Lelystad gaan doen. Er zijn hier tientallen restaurants te vinden waar je graag zult komen. Het kan dan ook een goed idee zijn om eens in een restaurant te gaan eten waar je het eten niet kent. Als je bij een restaurant met een andere eetcultuur reserveert dan weet je ook meteen dat je iets hebt om over te gaan praten. Misschien kun je na het diner nog even een afzakkertje gaan halen in een leuke bar en het kan dan ook bijna niet anders of je zult beide een leuke avond hebben.

restaurant

Daten in andere dorpen en steden van Flevoland

Ook als je in de andere dorpen en steden gaat kijken dan zal je genoeg mogelijkheden hebben om een leuke date te gaan plannen. Misschien heb je wel plannen om iets in Zeewolde af te gaan spreken. Je zou dan een kijkje bij de Open Haventoren kunnen nemen. Deze heeft maar liefst vijftig klokken en dit is ook een indrukwekkende toren om te zien. Het is dan ook geen enkel probleem om bij een date een leuke wandeling te gaan maken. Je kunt dan meteen gaan praten over wat je allemaal ziet en wanneer je date niet uit deze stad komt dan kun je meteen laten zien hoe leuk het hier allemaal is.

Het Veluwemeer

Vooral voor een zomerse date is het Veluwemeer erg geschikt. Liefhebbers van zowel een actieve dag aan het water als zonaanbidders, kunnen hier een topdate beleven. Zo liggen er maar liefst tweehonderd boten in de haven en wanneer er eentje beschikbaar is, kun je samen romantisch gaan varen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om samen te gaan zeilen op het meer. Maar voor een eerste date kun je er natuurlijk ook voor kiezen om lekker relaxed te genieten van de zon in het grasveld.

flevoland water

Ga op een actieve date en ga watersporten

Als je in Almere iets leuks wilt gaan doen dan is het aan te raden om aan watersport te gaan doen. De stad biedt hier veel mogelijkheden voor en er zijn dan ook veel natuur- en recreatiegebieden te vinden. Uiteraard hoef je niet meteen te gaan waterskiën om een leuke tijd te hebben maar kun je ook in de gebieden een leuke wandeling gaan maken. Het kan ook leuk zijn om te gaan kijken hoe de andere sporters zich vermaken op het water.

Veluwemeer

Daten in de natuur bij Almere

Het Netl Park Flevoland is de perfecte plek voor een wandeling door de natuur. Je kunt samen van de uitzicht genieten, terwijl je elkaar beter leert kennen. Dat is pas een leuke date! Je kunt in dit recreatiepark echt het buitenleven ervaren. De variëteit in het landschap zullen de wandelliefhebbers zich niet snel vervelen. Je kunt door de bamboebossen, kruidenvelden, stranden en zelfs brandnetelplantages lopen.

Daten bij de wateren van Flevoland

Bij de diverse wateren zijn ook plekken te vinden waar je even kunt gaan zitten en waar je gezellig wat kunt gaan drinken of eten. Dit geeft je dan meteen een prachtig uitzicht over het water en dit maakt de date dan ook meteen een stuk leuker. Je merkt wel dat er in Flevoland voldoende mogelijkheden zijn om een leuke date te hebben. Mocht je echt niet weten wat je moet gaan doen dan kun je ook gewoon een wandeling gaan maken en gaan kijken wat je allemaal tegen gaat komen.

Spanning en sensatie bij Walibi World

Op een date wil je natuurlijk zo verliefd als een tiener voelen. Zoek daarom de spanning op en voel je weer een dagje kind op een date in Walibi World. Hopelijk volgen die verliefde tienerkriebels dan ook snel. Je kunt in Walibi World zowel attracties voor de snelheidsduivels als voor de iets minder dappere daters vinden. Snelheidsduivels kunnen hun hart ophalen in de achtbaan Goliath, die snelheden van meer dan honderd kilometer per uur bereikt. Voor iedereen is er wat wils, want er zijn ook genoeg waterattracties te vinden. Tip: dames, draag waterproof mascara en voorkom panda ogen na de Splash!

achtbaan

Geinen in maisdoolhof

Ken je die aflevering van het tv-programma ‘Wie is de Mol’ waarin de kandidaten een spel moeten uitvoeren in een maïsveld? Je kunt dit nu ook doen met je date. Het Maisdoolhof bij Marknesse in de Noordoostpolder of in Almere is een ontzettend leuke plek voor een date. Met de drie meter hoge maisplanten die bovendien zeer dichtbegroeid zijn, is vals spelen bijna onmogelijk. Zie dan maar eens je date terug te vinden! Of gaan jullie gezellig samen en zoeken jullie juist een stil hoekje tussen het mais op? Hoe dan ook, deze date wordt onvergetelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *