Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Daten met een Spaanse vrouw of man!
Daten met een Spaanse vrouw of man

Daten met een Spaanse vrouw of man!

Welke online datingsite?
03 juli 2021

Wil jij daten met een Spaanse vrouw of man, of met een persoon met een Spaanse achtergrond? Dan kun je bij diverse datingsites terecht om je speurtocht naar je nieuwe liefde te vinden. Het leggen van contact via een datingsite is eenvoudig en je hebt alle gelegenheid om elkaar eerst goed te leren kennen voordat het daadwerkelijk tot een ontmoeting komt. Dit neemt een deel van de spanning voor een eerste date weg, al blijft dit natuurlijk altijd spannend. Er is dan ook niks mis met gezonde spanning als je voor het eerst gaat daten met een Spaanse man of vrouw.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

De aantrekkingskracht van de Spaanse taal

De Spaanse taal heeft op veel mensen een enorme aantrekklingskracht, ongeacht of zij de taal zelf ook kunnen spreken of niet. Nederlanders houden van de Spaanse taal, al wordt Italiaans en Frans ook erg aantrekkelijk gevonden. Het is dus niet heel vreemd dat er behoorlijk wat mensen zijn die gaan zoeken naar mogelijkheden om te daten met een Spaanse vrouw of man. Uiteraard zijn er mensen die zelf in Spanje geboren zijn, maar er zijn ook voldoende mensen op zoek naar een date die zelf niet in het land geboren zijn, maar die wel Spaanse ouders hebben. Tegenwoordig kunnen alle nationaliteiten elkaar vinden op de datingsites en dat maakt het daten toch nog een stuk leuker.

spaanse vrouw

Een toekomst met een Spaanse man of vrouw

Zie jij het helemaal voor je om een toekomst te hebben met een Spaanse man of vrouw, waarbij je misschien wel meerdere keren per jaar gezellig op bezoek gaat naar familie in Spanje en waarbij je zelf ook een sterke liefde voor het land kunt ontwikkelen als je dit niet al hebt? Dan is het echt tijd om te gaan zoeken naar een leuke date en actief te gaan daten met een Spaanse vrouw of man. De datingsites reiken je tal van mogelijkheden aan. Je kunt bijvoorbeeld bij diverse datingsites speciaal zoeken naar mensen met een bepaalde nationaliteit. Dit kan natuurlijk ook wanneer je als Spaanse Nederlander zoekt naar een leuke Spaanse date.

Neem de tijd om elkaar te leren kennen

Een groot voordeel is wel dat je via een datingsite gemakkelijk contact legt, ook als je wat verlegen bent. Je hebt alle gelegenheid om elkaar beter te leren kennen via het internet, zonder dat je last hoeft te hebben van ongemakkelijke stilten, zweethandjes en blozende wangen. Het is een veilige manier om rustig en beleefd kennis te maken met elkaar. Je kunt berichten over en weer sturen, maar het is natuurlijk ook bij veel datingsites mogelijk om te chatten. Je kunt uiteindelijk goed de tijd nemen om de ander beter te leren kennen voordat je daadwerkelijk gaat daten met deze Spaanse vrouw of man.

spaanse

Een eerste afspraakje is de juiste sfeer

Zorg voor een fijne sfeer tijdens de eerste keer online daten met een Spaanse vrouw of man. Overleg de plannen of kom zelf met een origineel idee. Houd er rekening mee dat Spaanse mensen het afgezaagd vinden als je aankomt met een Spaans restaurant als eerste uitje. Denk aan iets originelers en de date gaat zeker goed komen.

Datingsite voor Spaanse vrouwen en mannen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Spaanse mannen en vrouwen:

Kijk ook eens naar onze top 10 datingsites voor meer online datingsites!

36 reacties op “Daten met een Spaanse vrouw of man!”

 1. Avatar for Irene Irene schreef:

  Ik ben op zoek naar een strenge conservatieve traditionele Spaanse man.Die status heeft en lange haren.Kennis van muziek en koken en een motor heeft.Die in het Belgisch Limburg woont.Leeftijd tussen de 52 en de 56 jaar.

  • Avatar for MGTOW MGTOW schreef:

   Haha grappig weer de tegenstrijdige eisen van vrouwen.
   Hij rijdt met zijn motor eerder langs de snackbar dan dat hij verstand van koken heeft.
   En elke vrouw is hypergaam en wil een man met status. Maar hij moet er ook uitzien als een bad boy op de motor en waarschijnlijk een sixpack hebben.
   Haha.
   Succes

  • Avatar for Irene Irene schreef:

   Misschien ben jij het wel hihihi

 2. Avatar for Wendy Wendy schreef:

  Ik ben opzoek naar een serieus relatie met een Spaans man die in Nederland of Spanje woont.

  Estoy buscando una relacion seria con Un hom re espanol que esta en Espana o los Paises Bajos.

  • Avatar for Antonio Antonio schreef:

   Hoi Wendy, Mag ik weten in welk provincie je woond in Nederland? ik ben zelf een Spaanse man die in Holland woond, saludos A

 3. Avatar for Miba Miba schreef:

  Hola

  Me gustaría conocer a un Español por aquí. Que le guste vivur la vida, la comida y un vaso de vino o de que sea.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items