Welke Online Datingsite
Home / Blog overzicht – Online dating & relaties / Daten met een Italiaanse man of vrouw!
Daten met een Italiaanse man of vrouw

Daten met een Italiaanse man of vrouw!

Welke online datingsite?
21 januari 2021

Daten met een Italiaanse man of vrouw in Nederland is goed mogelijk, maar hoe vind je nu een leuke Italiaanse date? Dat kan tegenwoordig natuurlijk heel eenvoudig via een datingsite. Natuurlijk kom je niet op elke hoek van de straat een Italiaanse date tegen, maar er zijn er zeker meer dan voldoende te vinden in ons land. Door een datingsite te gebruiken waar je specifiek op nationaliteit of achtergrond kunt zoeken heb je binnen no time een leuke date met een Italiaan(se), of je zelf nu Nederlands, Italiaans of van een andere nationaliteit bent. Als jij wilt daten met een Italiaanse man of vrouw, dan hoef je echt niet lang te zoeken.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Italianen spreken de taal van de liefde

Het Italiaans wordt vaker de taal van de liefde genoemd. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de charmante klanken in de taal. Dit is dan ook echt iets dat ervoor kan zorgen dat je nog verliefder wordt op een Italiaan(se). Alleen al het accent is heerlijk om naar te luisteren! Jammer genoeg kun je het eventuele accent natuurlijk niet horen via een datingsite, tenzij er de mogelijkheid is om een videogesprek te starten. Helaas zijn er nog niet heel veel datingsites die dit aanbieden, al worden het er wel steeds meer. De charme in de taal is één van de factoren waar mensen op vallen die specifiek zoeken naar opties om te daten met een Italiaanse man of vrouw.

italie vlag

Een Italiaanse date zoeken in Nederland

Wil jij in Nederland een Italiaanse date zoeken? Dan zijn er eindeloos veel profielen om een keuze uit te maken. Of je nu zoekt naar een jonge of een wat oudere date, naar iemand die daadwerkelijk zelf in Italië is geboren of naar een persoon met Italiaanse ouders of grootouders; er is echt voor iedereen een leuke date te vinden wanneer de voorkeur uitgaat naar het daten met een Italiaanse man of vrouw.

Zoeken naar de juiste klik

Uiteraard is het belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en de Italiaanse persoon. De datingsites bieden je alle gelegenheid om dit te ontdekken, gratis of tegen betaling. Italianen staan bekend om onder meer hun temperament, hun sterke mening en hun passie. Wanneer er een klik is van de andere kant, dan zal je dit zeker merken. Je hoeft dan ook niet eindeloos te gissen of de ander jou wel leuk vindt. Als het gesprek lekker op gang blijft, dan weet je eigenlijk al dat het wel goed zit.

italiaanse keuken

Samen genieten van de Italiaanse keuken?

Wanneer je als Nederlander gaat daten met een Italiaanse man of vrouw, dan denk je misschien dat het heel attent is om je date mee te nemen naar een Italiaans restaurant. In veel gevallen is dit juist vervelend voor je date. Deze kent de Italiaanse keuken door en door, waardoor het weinig verrassend is als je jouw date meeneemt naar een gelegenheid met een Italiaanse keuken. Als de ander de date zou regelen, zou jij het dan leuk vinden als deze je meeneemt om stamppot te gaan eten?

Datingsite voor Italiaanse vrouwen en mannen

Dit zijn de beste datingsites voor contact met Italiaanse mannen en vrouwen:

Liever een andere datingsite? Kijk ook eens naar onze top 10 datingsites! Er is altijd wel een datingsite die bij jou past.

25 reacties op “Daten met een Italiaanse man of vrouw!”

 1. Avatar for MAARTEN MAARTEN schreef:

  IK WIL NU TROUWEN

 2. Avatar for Kitty Kitty schreef:

  Ik zoek een leuke Italiaanse man
  Mijn naam is Kitty
  En getrouwd geweest met een lieve Italiaanse man
  Ik ben weduwe
  Maar ik zou toch een lieve vriend leren kennen
  Om wat leuke dingen samen te doen

 3. Avatar for Elena Elena schreef:

  Ciao amore mio
  Anke io Vorrei Fare la conoscenza con un uomo italiano intelligente, per motivi di relazione serio .
  Sono una donna intelligente, molto simpatica e cara. Abito in Olanda( Twente).

  Ja ook ik zoek de liefde voir de tweede helft van het leven bij een Italiaanse man. Liefst zal ik met hem een groot deel van het jaar in bella Italia willen leven. Ben een zeer verzorgde Blonde dame en mij zijn innerlijke werte belangrijker dan het uiterlijke bij een man. Hij zal de rots in de branding voor mij zijn en alleen maar elk moment van het Geluk kunnen waarderen

  • Avatar for Alessandro Alessandro schreef:

   Ciao elena piacere . Mi chiamo ( Matteo nome e victivo ) i abito da poco in Raamsdonksveer insieme con mio figlio io sono mezzo olandese / italiano ho famiglia in Sicilia palermo anche li in olanda ma purtroppo il contatto nonché e .. e in storia troppo lungo…
   Il mio età e 46 e mio figlio 8 anni se sei interessato manda mi un messaggio

 4. Avatar for Elena Elena schreef:

  Ciao amore mio
  Anke io Vorrei Fare la conoscenza con un uomo italiano intelligente, per motivi di relazione serio .
  Sono una donna intelligente, molto simpatica e cara. Abito in Olanda( Twente).

  Ja ook ik zoek de liefde voir de tweede helfd van het leven bij een Italiaanse man. Liefst zal ik met hem een groot deel van het jaar in bella Italia leven. Ben een zeer verzorgde Blonde dame en mij zijn innerlijke werte belangrijker dan het uiterlijke bij een man. Hij zal de rots in de branding zijn voir mij en alleen maar elke moment van het Gelul kunnen waarderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.